Vse o dobavnih rokih in stroških dostave

Vse naročene izdelke pripravimo in odpošljemo v dogovorjenih rokih.

Kdaj začne teči dobavni rok

Pri izbiri opcije plačila na naš transakcijski račun (po predračunu) bodo aktivnosti za izvedbo naročila stekle po prejemu informacije o prilivu sredstev na naš transakcijski račun. Dobavni rok ne teče ob sobotah, nedeljah in praznikih.

Pri izbiri opcije plačila na obroke s karticami Mastercard in Visa bodo aktivnosti za izvedbo naročila stekle po prejemu informacije o prilivu sredstev na naš transakcijski račun. Dobavni rok ne teče ob sobotah, nedeljah in praznikih.

Pošiljanje na izbrani naslov

Vaše naročilo bo dostavljeno na vhod na izbranem naslovu. Dostava na izbrano mesto v vašem stanovanju, hiši ali delavnici in namestitev izdelka niso vključeni v ceno. Ne pozabite, da morate biti ustrezno pripravljeni za prenos večjih in težjih izdelkov v višja nadstropja stanovanjskih oziroma poslovnih zgradb in zagotoviti pomoč.

Zakaj dostava traja tako dolgo časa?

Izdelke, ki jih imamo na zalogi odpošljemo v najkrajšem možnem času. Žal pa vse izdelke nimamo na zalogi, zato jih moramo najprej prejeti s strani naših dobaviteljev. V tem primeru lahko dostava naročenega izdelka traja 5-8 delovnih dni, pri čemer je treba upoštevati tudi sezonsko obremenitev različnih dobaviteljev.

Pomembno

Podatke o zalogah preko elektronske povezave z našimi dobavitelji ažuriramo vsak dan. Čeprav si prizadevamo za objavo točnih podatkov, lahko podatki o dobavnih rokih v času oddaje vašega naročila ne ustrezajo dejanskemu stanju, predvsem v primeru sočasnega prejema večjega števila naročil, če je število naročil med dvema objavama podatkov preseglo obstoječe zaloge ali če po prevzemu naročila ugotovimo, da razpoložljivi izdelki niso ustrezni (okvare, poškodovana embalaža in podobno). Upoštevajte tudi, da za naročilo s predhodnim plačilom, ima prednost tisto naročilo, za katerega prej dobimo informacijo banke o prilivu na naš račun.