Pakirni stroj CL 600APS

ZAHTEVAJTE PONUDBO!

Za ponudbo nam pošljite povpraševanje.

Primerjaj

Pakirni stroj je namenjen avtomatskemu pakiranju več enakih izdelkov skupaj v termoskrčljivo folijo. Izdelki lahko prihajajo na stroj direktno iz proizvodnje ali pa jih ročno naložimo na stroj. Stroj ovije izdelke s termoskrčljivo folijo. Omogoča pakiranje različnih proizvodov, kot so les, steklo, karton, leseni briketi itd. Stroj ima avtomatski polagalec etiket (nalepka z deklaracijo oziroma promocijski letak). Pakirni stroj ponuja več opcij vhodov, na primer s pomočjo tračnega transporterja, valjčnega oz. pnevmatskega potiska ali ročno. Stroj CL600APS ima razvito varilno čeljust, ki omogoča pakiranje velikih količin, celo 7 pakirancev na minuto. Stroj je opremljen z barvnim LCD prikazovalnikom, ki omogoča tudi 3D prikaz možnih napak in vsebuje še veliko dodatne opreme. Stroj lahko spakira ogromne količine ter omogoča brezhibno in učinkovito 3-izmensko delovanje.

Tehnične podrobnosti

CL600APS 600 350 3×400 V, 50 Hz 15 KW 500 300 240
TIP Max. širina folije [mm] Max. premer koluta [mm] El. napajanje Priključna moč Max. širina paketa [mm] Max. dolžina paketa [mm] Max. višina paketa [mm]

Video predstavitev

Galerija slik

Kategorija: Oznaka:

ŽELITE NAKUPOVATI NA OBROKE BREZ OBRESTI?

Razdelite svoj nakup v spletni trgovini DKPACK www.IzdelavaStrojev.si z Visa ali Mastercard kreditno kartico na poljubno število obrokov!  Naročanje izdelkov poteka vse dni v tednu (24/7), kar pomeni, da lahko opravite svoj spletni nakup kadarkoli.

Prednosti

 • Brez dodatnih obresti in stroškov s strani banke.  

 • Za nakup ni potrebna priprava posebne papirne dokumentacije, niti ni potrebna priprava dokumentacije za potrebe vaših knjigovodskih evidenc.

 • Storitev je za imetnika kartice brez obresti in brezplačna.

 • Storitev Nakupi na obroke lahko uporablja imetnikov kartic z odloženim plačilom (Mastercard ali Visa).

 • Višina nakupa je odvisna od višine neporabljenega limita na kartici.

 • Za fizične osebe (potrošniki) in pravne osebe (s poslovnimi karticami).

Število obrokov

 • Najmanjše število obrokov je 2, največje 24. 

 • Število obrokov izbirate vi, najnižji znesek obroka se določa glede na število obrokov.

Višina nakupa na obroke

 • Nakup na obroke je mogoč v višini razpoložljivega limita na kartici. Ob plačilu s kartico bo vaša banka za celotni znesek nakupa zmanjšala razpoložljivi limit porabe na kartici.

 • Višina nakupa je odvisna od višine neporabljenega limita na plačilni kartici, s katero boste opravili nakup, pri čemer posamični obroki zapadajo v plačilo mesečno. Limit, ki ga imate na kartici, bo vaša banka obremenila za celotno višino neodplačanega dela nakupa, in sicer do časa poplačila celotne obveznosti nakupa, vendar največ za 12 mesecev oz 24 mesecev od dneva nakupa. Z odplačevanjem posamičnih obrokov se vam bo postopoma sproščal tudi limit, kar pomeni, da bo banka po izvedenem mesečnem plačilu porabe za višino poravnanega obroka sprostili razpoložljivi limit porabe na kartici.

 • Če višina razpoložljivega limita ne ustreza višini želenega nakupa, lahko pri svojem poslovnem skrbniku oddate vlogo za povišanje.

 • Banka vam omogoča možnost ponudbe plačevanja blaga in storitev kupljenih prek spleta tudi prek elektronske banke NLB Klik.

Stroški za poslovne kartice

 • Strošek obroka 1 EUR/obrok


VIDEO PREDSTAVITEV

PREBERITE VEČ

FIZIČNE OSEBE: https://www.nlb.si/obroki

PRAVNE OSEBE: https://www.nlb.si/obroki-podjetja

error: